Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-06@03:19:20 GMT

۹۰ درصد پرونده های تخلف کارشناسان سهوی بوده است

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۳۲۵۶

به گزارش ایلنا محمد حسین میرشکاری در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک هفته قوه قضاییه گفت: با حضور رویکرد جدید در قوه قضائیه چند نکته مثبت مانند ارتباط با مردم و مبارزه با فساد افزایش پیدا کرده است بطوریکه سیستم قوه قضاییه هم در این زمینه تعارفی ندارد.

وی با بیان اینکه اگر ما خواهان مبارزه با فساد و عدالت خواهی هستیم راهی جز حمایت اهالی رسانه نداریم، ابراز کرد: رسانه‌ها باید به صورت مستقل حضور داشته باشند و زبان گویای مردم در عدالت خواهی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرشکاری با اشاره به اینکه کارشناس رسمی دادگستری ابتدا امین قوه قضاییه هستند، تصریح کرد: کارشناس رسمی بازوی قدرتمند و تخصصی قاضی در اجرای عدالت است و اگر کارشناس کار خود را به خوبی انجام دهد آرا موثری صادر می شود.

وی ادامه داد: در گذشته کارشناس رسمی به یک کار لوکس تبدیل شده بود و اختلاف نظری بین شورای نگهبان و مجلس ایجاد شد که در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی و بکارگیری کارشناس رسمی دادگستری استارت خورد و اولین دوره کارشناس رسمی دادگستری در خود قوه قضاییه تشکیل شد.

به گفته رئیس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری فارس هر فردی از هر کارشناس عضو مرکز در صورتی که گلایه ای داشت مستقیما می تواند شکایت کند و هیچ منعی برای رسیدگی به تخلفات نیست که این امر در راستای شفافیت و رسیدگی به تخلفات است.

میرشکاری با بیان اینکهاقدام دیگر مرکز گسترش ارتباط با جامعه بوده است؛ خاطرنشان کرد: در این زمینه پیش قدم شدیم و اعلام امادگی همکاری با دستگاه و نهاد های مختلف داشتیم.

وی افزود: متاسفانه خیلی از دستگاه ها به حضور کارشناسان رسمی توجه نمی کنند و صرفا کارشناسان خاصی را انتخاب می کنند که در این خصوص درخواست داشتیم که به مرکز ارجاع دهند و براساس تخصص و بی نام کارشناس را معرفی می کنیم.

میرشکاری با بیان اینکه آموزش کارشناسان مورد دیگری بوده که انجام شده است، یادآور شد: درحال حاضر کلاس‌های مجازی درحال برگزاری است و برای کمک به دستگاه ها کارشناسان باید توانمندی لازم را داشته باشند.

 پیش بینی جذب ۵۰۰ کارشناس دادگستری در فارس

رئیس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری فارس با بیان اینکه ۵۳۰ کارشناس رسمی متخصص در حال حاضر فعالیت دارند، تصریح کرد: خیلی از رشته ها خاص است و صلاحیت های جدیدی در این مجموعه وجود دارد و در شهریور ماه آزمون در ۲۶ رشته داریم که پیش بینی شده است بیش از ۵۰۰ نفر کارشناس بتوانیم جذب کنیم.

میرشکاری یادآور شد که جذب کارشناسان رسمی دادگستری به ویژه در شهرستان ها پیش بینی کرده ایم و رشته امور بانک اضافه شده است.

وی با بیان اینکه نکته مثبت دیگر تشکیل کمیته های تخصصی است؛ ابرلز کرد: کمیته صلاحیت نقل و انتقال رابطین صلح و سازش و.. تعیین کردیم و کارها را بین کارشناسان رشته های مختلف تقسیم کرده ایم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رسانه قوه قضاییه مجمع تشخیص مصلحت نظام دادگستری تشکیل کمیته کارشناسان رسمی رسمی دادگستری کارشناس رسمی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۳۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده سراسر استان مورد بررسی واقع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام مرتضی موسوی، ظهر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی مرکز مهر خانواده در استان‌ها اظهار کرد: این مرکز به منظور ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام راه‌اندازی شد و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: در این استان ۲۲ مرکز مهر خانواده در حال فعالیت است که در سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز وارد شده بود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به اینکه تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است، گفت: علاوه بر این مرکز، مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در مازندران فعالیت دارد.

موسوی با تاکید بر اینکه ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری این استان مازندران است، اظهار داشت: بی‌شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری مازندران به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود ۱۲۳ هزار و ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرار گرفت و دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شد که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 750817

دیگر خبرها

  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • مجازات متصدی دارو خانه دامپزشکی متقلب در اشنویه
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • توبیخ پزشک متخلف در ارومیه
  • مختومه شدن ۲۹۰ هزار پرونده در دادگستری چهارمحال و بختیاری
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • صدور قرار دستور موقت برای مربی تیم فوتسال
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • کارشناس حقوقی: رای کمیته انضباطی درمورد هوادار سپاهان مطابق آیین‌نامه است