Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین میرشکاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت : هر جا دستگاهی از نظرات کارشناسی استقبال نکرد یا موضوع را به کارشناسان خاصی ارجاع داد باید به دنبال رد پایی از فساد و تبانی گشت ، مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان فارس به شدت با این پدیده برخورد می کند ، ما معتقدیم موضوع کارشناسی باید شفاف و در فضایی کاملا روشن به صورت غیر سفارشی و آشکار به کارشناسان واگذار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان فارس ادامه داد:  این مرکز ۵۳۰ کارشناس رسمی دارد و با برگزاری آزمون و پذیرش جدید تا شهریور ماه امسال شمار کارشناسان را به یک هزار نفر می رساند ، وجود یک هزار کارشناس رسمی دادگستری دراستان فارس ظرفیتی برای قانونمند شدن بیشتر و بهتر ارزیابی ها است ، این ظرفیت می تواند مانع از بروز نظرات غیر کارشناسی و غیر حرفه ای در بسیاری از موارد باشد.

میرشکاری در ادامه با بیان اینکه همه موارد نیاز به نظر کارشناسی باید به مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان فارس ارجاع داده شود گفت: این مرکز بدون در نظر گرفتن سفارش کار برای کارشناسی خاص تقاضاهای کارشناسی را به صورت بی نام و عادلانه بین افراد کارشناس توزیع می کند ، با این رویکرد می توان امید داشت که فعالیت ها در محیطی کاملا شفاف و به دور از تبانی و مفسده انجام گیرد.

رییس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان فارس خاطر نشان کرد: از جمله مواردی که محدودیت استفاده از نظرات کارشناسان رسمی در شهرستان های این استان ایجاد کرده ، تجمع کارشناسان در شیراز و خلاء وجود کارشناس رسمی در برخی از شهرستان ها است ، از این رو در پذیرش های جدید به اقامت کارشناس در شهرستان ها و مناطق محروم بیشتر توجه شده است.

وی با بیان اینکه آزمون پذیرش کارشناس شهریور ماه امسال در ۲۷ رشته تخصصی برگزار می شود گفت: برخی از رشته های جدید مانند موضوع فضای مجازی ، بانکداری و تخصص هایی که نیاز به کارشناس خبره دارد نیز در پذیرش های جدید مورد توجه قرار گرفته است.

میرشکاری خاطر نشان کرد : کارشناسی باید شغل اصلی افراد باشد ، کارشناسانی که به این شغل به عنوان شغل دوم می نگرند نمیتوانند در ارائه نظر و دیدگاه کارشناسی چندان موثر واقع شوند ، در پذیرش های جدید به این موضوع هم بسیار توجه شده است.

بر اساس ماده ۲۱ اساسنامه مصوب هیات مدیره مناطق مرکز کارشناسان رسمی دادگستری، هیئت مدیره هر منطقه از بین خود یک نفر رئیس، یک نفر نائب رئیس،‌ یک نفر دبیر و یک نفر خزانه‌دار و مسئول امور مالی را انتخاب می‌کند.

 رئیس هیئت مدیره منطقه به انتخاب اکثریت اعضای هیئت خواهد بود و حکم آن به وسیله رئیس مرکز، پس از تأیید رئیس کل دادگستری استان، محل، منطقه و تصویب هیئت اجرائی صادر می‌شود.

 مرکز کارشناسان رسمی استان فارس دارای  بیش از ۵۰۰  کارشناس رسمی در ۵۶ رشته است که از سال ۱۳۸۶ شروع به فعالیت کرده و امروز به عنوان یکی از بازوهای اصلی بدنه کارشناسی رسمی دادگستری محسوب می‌شود.

این مرکز با دیدگاه خدمت‌رسانی ، حمایت از حقوق عامه، شاکله خود را بنا کرده و امروزه این افتخار را دارد علاوه بر انجام امور محوله قضایی در تمام سازمان‌ها و ادارات اعم از دولتی و خصوصی فعالیت خودرا در جهت تعامل فی ما بین ادامه دهد.

برچسب‌ها مرکز وکلاء کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده دادگستری فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرکز وکلاء کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده دادگستری فارس مرکز وکلاء کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده دادگستری فارس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان فارس کارشناس رسمی یک نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۲۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران

حجت الاسلام موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با بیان اینکه ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت هستند، گفت:مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

او افزود: ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در استان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است و بی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد ۲ هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شامل ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهرمتولد شد
  • حرکت یافتن زندگی در چهارچرخ امداد
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل